Thank you for your donation


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Navi-X processor error
9th Apr, 2013, 12:48 PM
Post: #1
Navi-X processor error
Just got the Raspi today and setup Xbian on it. Total noob so please forgive me if this is an easy fix. I have searched forums and google and couldnt find anything on the topic. I have installed Navi-X and 1channel, when I go to play a movie in navi-x and once the movie is highlighed in the lower left hand corner if the source says 180upload.com+ and then select the movie, I get the error- Processor Error: Could not extract packed function. But if I play a movie from movreel.com+ as the source it will play just fine. I couldnt get any links to work in 1channel. I am trying to learn so please be patient with me and I look forward to hearing from you.
Find all posts by this user
9th Apr, 2013, 02:44 PM
Post: #2
Re: Navi-X processor error
this is all related to the addon specific.
the error means, it couldn't open the stream basically,and those you see are the servers where you trying to stream from.

~~~~>>>Please always follow rules and read before you post<<<~~~~
Find all posts by this user
9th Apr, 2013, 09:32 PM
Post: #3
RE: Navi-X processor error
Ok thanks. Those links work on my ios and android devices I just wasnt sure if I was missing something in the setup of raspi for them not to work.
Find all posts by this user
12th Apr, 2013, 04:05 PM
Post: #4
Re: Navi-X processor error
Sounds like coded related to me if they play on the other devices. Don't know the addons but if they serve wmv files (example) they won't play on the Pi without license codes
Find all posts by this user
12th Apr, 2013, 09:57 PM
Post: #5
RE: Navi-X processor error
I've got the license codes in there as well. After doing some more testing sometimes a couple of the 180upload.com videos will play but a majority of them won't.
Find all posts by this user
12th Apr, 2013, 10:43 PM
Post: #6
Re: Navi-X processor error
as I mentioned before, this is more likely due to server and the load on it.
In my experience I have a problem with that server during the day where I found it working quite well early morning and than late night

~~~~>>>Please always follow rules and read before you post<<<~~~~
Find all posts by this user
12th Apr, 2013, 11:59 PM
Post: #7
RE: Navi-X processor error
Gotcha now, thanks for the help!
Find all posts by this user
19th Dec, 2017, 01:23 AM
Post: #8
RE: Navi-X processor error
Hi Guys

Is it always the best add-on repo in 2017 (lot of addon i have tryed from this repo are not working ...) ?
Find all posts by this user
6th Jan, 2018, 09:40 PM
Post: #9
RE: Navi-X processor error
(19th Dec, 2017 01:23 AM)billythekid Wrote:  Hi Guys

Is it always the best add-on repo in 2017 (lot of addon i have tryed from this repo are not working ...) ?
This isn't a relevant question to this old thread, please start a new thread.

Please read rules and do a search before you post! | FAQs | How to post log file? | Can't find an answer? Contact us.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump: