Thank you for your donation


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem: no picture in live-tv just sound ?
20th Feb, 2014, 01:00 AM
Post: #1
no picture in live-tv just sound ?
Hello,
I have the following problem
just intalled xbian beta r2 and activated live-tv
I have a gigablue hd and live tv is working properly on my windows xbmc
on the rasp I get all the channels can play from gigablue library saved movies,
but if I want to see a live tv program only sound can be heared but no picture shows up!

Is that known as a bug or could it be that I need a codec license?

Thanks in advance
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20th Feb, 2014, 01:14 AM
Post: #2
RE: no picture in live-tv just sound ?
It need the mpeg licence

Please read rules and do a search before you post! . FAQs . How to post log file? . Looking for answers? Please start here
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20th Feb, 2014, 01:42 AM
Post: #3
RE: no picture in live-tv just sound ?
Thanks for the quick reply
one question to this
What is the difference between the life stream and the recorded stream on the box
why can I play the record of a live stream but not the live stream itself ( mpeg license)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20th Feb, 2014, 01:50 AM
Post: #4
RE: no picture in live-tv just sound ?
I don t know. Check which codec you vidéo use if you want to be sure. But in general live tv is mpeg.

Please read rules and do a search before you post! . FAQs . How to post log file? . Looking for answers? Please start here
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20th Feb, 2014, 07:06 PM
Post: #5
RE: no picture in live-tv just sound ?
Update:
after installing the mpeg codec stream is working correct!
Investigated the video file captured on the gigablue.
On the first view it said that it was a mpeg ts file on the gigablue, but after download
to windows, mediainfo told that the movie was coded in AVC,
That was the reason why I could play it in Xbian without mpeg codec

PS: I had several shutdowns and reboot yesterday on different actions:
- trying to playback a music dvd from folder
- switch program in live-tv
Investigating..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
8th Mar, 2014, 04:23 PM
Post: #6
RE: no picture in live-tv just sound ?
You should to buy the license to start its work. Other wise it will not show the picture.
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: