Thank you for your donation


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem: Airplay playing only sound, never video
9th Jan, 2015, 07:56 AM
Post: #1
Airplay playing only sound, never video
I am running XBian 20141231-2 with XBMC 13.2, so basically the latest version with all the packages updated using apt-get. I have licenses for MPG2 and WVC1 (bot vcgencmd codec_enabled MPG2 and
vcgencmd codec_enabled WVC1 return true). I have enabled AirPlay in XBMC settings.

I have an iPad na iPhone, both running iOS 8.1.2. When I try to play a YouTube video using AirPlay, only sound is playing from the TV (that the Pi is connected to), video is playing on the iOS device. XBMC just shows some nfo abou currently playing video but plays only sound. If I try to play a video from VLC, the result is the same, only sound coming from the TV and video playing on the iOS device. No matter what I do, I cannot make the video play on the TV.

I noticed another thing. Say I start video playback from VLC, then cancel it, then start video playback from YouTube. Only sound is playing, as usual, but XBMC is showing info about the previous VLC video.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
9th Jan, 2015, 10:14 PM
Post: #2
RE: Airplay playing only sound, never video
I'm having exactly the same problem!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10th Jan, 2015, 04:35 PM (This post was last modified: 10th Jan, 2015 04:46 PM by f1vefour.)
Post: #3
RE: Airplay playing only sound, never video
See this thread:

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=199277

And post here for help, seems your xbmc version may be old but @mk01 can chime in, I don't use ios or apple.

https://github.com/xbianonpi/xbian/issues/634

Please read rules and do a search before you post! | FAQs | How to post log file? | Can't find an answer? Contact us.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11th Jan, 2015, 05:50 AM (This post was last modified: 11th Jan, 2015 05:51 AM by rikardo1979.)
Post: #4
RE: Airplay playing only sound, never video
as @f1vefour linked, if you guys like, you can comment on github as that is the place where our devs working and live Big Grin so you may get a better response and it might be more helpful for them too to discuss over there

~~~~>>>Please always follow rules and read before you post<<<~~~~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies Views: Last Post
  Kodi 17.4 is not playing video smoothly. GastonBA 24 1,526 13th Oct, 2017 04:43 AM
Last Post: cairnarvon
  Airplay crashes when playing music Gnom 2 2,391 15th Aug, 2015 07:26 PM
Last Post: Gnom
  [PROBLEM] Auto-update to RC3 -> playing video files not working anymore syco 15 15,646 17th Sep, 2014 10:40 AM
Last Post: moocow
  Playing next video Baz8755 8 10,641 28th Oct, 2013 04:49 AM
Last Post: rikardo1979

Forum Jump: