Thank you for your donation


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No boot imx6 latest build i2ex hummingboard
2nd Apr, 2015, 02:17 PM
Post: #1
No boot imx6 latest build i2ex hummingboard
Nothing loads up
uboot never even tries to come on or load up the kernel

i even tried building my own copy to no avail

please advise the last boots that worked were well over 1.1gb of gz file
and now since the image has gone down in size my unit no longer boots
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2nd Apr, 2015, 09:06 PM
Post: #2
RE: No boot imx6 latest build i2ex hummingboard
Just pick an older image. They are automatically build and uploaded.

pilight - modular domotica solution
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
3rd Apr, 2015, 01:07 AM
Post: #3
RE: No boot imx6 latest build i2ex hummingboard
I had the same issue with an upgrade (stable). All seemed to go well until a reboot. Seems to be another dependency issue. So tried an upgrade with staging, but alas, the xbian upgrades wouldn't install because it said it was already at the latest edition.

I've seen this before, so I just restored and I'll try again later.

Please read before you post
How to post a log file

If you liked my help, click on "Thanks" to show your appreciation.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
4th Apr, 2015, 04:22 AM
Post: #4
RE: No boot imx6 latest build i2ex hummingboard
(2nd Apr, 2015 09:06 PM)CurlyMo Wrote:  Just pick an older image. They are automatically build and uploaded.

I had to roll back to the image marked STABLE to get any kind of init process to happen or boot

any image posted after this wouldnt even init my usb ports to trigger my ambilight boot sequence coloring
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
4th Apr, 2015, 05:28 AM
Post: #5
RE: No boot imx6 latest build i2ex hummingboard
Did the stable boot for you?

i've tested one week ago, i've found no booting image (i've tested 3 before give up),
on a cubox-i pro.

Belese

Please read rules and do a search before you post! . FAQs . How to post log file? . Looking for answers? Please start here
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
8th Apr, 2015, 01:37 PM
Post: #6
RE: No boot imx6 latest build i2ex hummingboard
(4th Apr, 2015 05:28 AM)belese Wrote:  Did the stable boot for you?

i've tested one week ago, i've found no booting image (i've tested 3 before give up),
on a cubox-i pro.

Belese

Image marked Xbian_Stable_IMX6 works on my i2ex hummingboard. Crashes every once in a while (frozen UI with no ssh response)
but it seems to work alright :-D

If there's anything I can do to help test let me know
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25th Aug, 2015, 02:53 AM
Post: #7
RE: No boot imx6 latest build i2ex hummingboard
I see there is issues with the imx6 build now

some selinux partition errors as well as rdcp bind errors on boot

sometimes leading to Kodi not starting
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
5th Sep, 2015, 05:27 AM
Post: #8
RE: No boot imx6 latest build i2ex hummingboard
(25th Aug, 2015 02:53 AM)zarboz Wrote:  I see there is issues with the imx6 build now

some selinux partition errors as well as rdcp bind errors on boot

sometimes leading to Kodi not starting

Yup, agreed. I have a handful of i2exw's that just arrived from SolidRun. They all successfully download and install the image, and they boot up fine with no errors. However, when I go to update them, they freeze - kodi won't start, but I can ssh into them. But I still can't get Kodi to start.

Any luck for you at this point, or how are you keeping them running? I've looked at dmesg and could post that if you have any ideas. Thanks
SA
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: