Thank you for your donation


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved: Kodi not starting/exiting correctly.
12th May, 2016, 07:57 PM
Post: #1
Kodi not starting/exiting correctly.
Fresh install of latest imx6 image. (12-05-2016) no upgrades available.

On startup, the normal startup screens appear but "sometimes" there is a blank screen - as if the resolution probe is failing

On shutdown, shutdown progress bar gets about half way and hangs. Occurs from Kodi quit menu or issuing sudo poweroff ("sudo shutdown -h now" seems to work!!. (Reboot seems to work fine). <cntl> <alt> <del> will reboot at this point.

ssh is not possible but a ping shows the system is still up.

Is it possible to remove all the splash screens to get a better picture of what is going on? Will removing "splash" from boot.scr.txt and then "mks" do the job?

Please read before you post
How to post a log file

If you liked my help, click on "Thanks" to show your appreciation.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12th May, 2016, 10:19 PM
Post: #2
RE: Kodi not starting/exiting correctly.
Removing splash and setting resolution to 1920x1080@50 (Instead of 60) in boot.scr.txt seems to have resolved the situation.

Shutdown is successful on /etc/rc0.d/K06halt

Set to solved

Please read before you post
How to post a log file

If you liked my help, click on "Thanks" to show your appreciation.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: