Thank you for your donation


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Official XBian 1.0 Beta 1 thread
11th Dec, 2013, 04:48 AM
Post: #301
RE: Official XBian 1.0 Beta 1 thread
By following the thread: http://forum.xbian.org/showthread.php?tid=1768
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11th Dec, 2013, 06:12 PM
Post: #302
RE: Official XBian 1.0 Beta 1 thread
(11th Dec, 2013 03:50 AM)Exnor Wrote:  
(10th Dec, 2013 11:50 PM)Koenkk Wrote:  
(10th Dec, 2013 11:12 AM)cd1 Wrote:  HI All,

I have a question for all and wanted to see if you can help me out.. Before I was using Raspbmc. I just switched to Xbian 1.1 b1 and most of the stuff is working good. The only thing I needed help on was the following.
- When powering off unit it does not hault.. It actually reboots.. Is this a bug.
- I used to use official XBMC remote on my iPhone.. I cannot link to XBMC using this to use as a remote anymore.. Can you let me know which one everyone is using or if anyone has got it working.. I have tried everything meaning going in to service and enabling as well as installing a new webserver. I can go to the web interface and it works fine just the remote control app does not work or see it.

thanks once again.


We don't support XBian 1.0 Beta 1.1 anymore, please upgrade to XBian 1.0 Beta 2.

Stupid question probably but how can i upgrade to "beta 2" from updated Beta 1.1 ?

http://forum.xbian.org/thread-1768.html

Please read rules and do a search before you post! . FAQs . How to post log file? . Looking for answers? Please start here
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11th Dec, 2013, 08:10 PM
Post: #303
RE: Official XBian 1.0 Beta 1 thread
That's exactly what I said 14 hours earlier KoenKK
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12th Dec, 2013, 12:46 AM
Post: #304
RE: Official XBian 1.0 Beta 1 thread
(11th Dec, 2013 06:12 PM)Koenkk Wrote:  
(11th Dec, 2013 03:50 AM)Exnor Wrote:  
(10th Dec, 2013 11:50 PM)Koenkk Wrote:  
(10th Dec, 2013 11:12 AM)cd1 Wrote:  HI All,

I have a question for all and wanted to see if you can help me out.. Before I was using Raspbmc. I just switched to Xbian 1.1 b1 and most of the stuff is working good. The only thing I needed help on was the following.
- When powering off unit it does not hault.. It actually reboots.. Is this a bug.
- I used to use official XBMC remote on my iPhone.. I cannot link to XBMC using this to use as a remote anymore.. Can you let me know which one everyone is using or if anyone has got it working.. I have tried everything meaning going in to service and enabling as well as installing a new webserver. I can go to the web interface and it works fine just the remote control app does not work or see it.

thanks once again.


We don't support XBian 1.0 Beta 1.1 anymore, please upgrade to XBian 1.0 Beta 2.

Stupid question probably but how can i upgrade to "beta 2" from updated Beta 1.1 ?

http://forum.xbian.org/thread-1768.html

Thks guys.. why was being lazy (again) and after i posted the question i was able to find the link on the news section on xbian.org Tongue my bad.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies Views: Last Post
  Official XBian Raspberry B+ models thread IriDium 4 9,187 23rd Nov, 2014 09:14 PM
Last Post: 0xFF
  Official XBian 1.0 RC 2 Gotham (XBMC 13) thread IriDium 167 237,363 10th Sep, 2014 04:41 AM
Last Post: weezer
  Official XBian 1.0 RC 2 thread IriDium 61 78,960 16th Aug, 2014 03:10 PM
Last Post: mehlvogel
  Official XBian 1.0 RC 1 thread IriDium 173 252,701 1st May, 2014 02:44 PM
Last Post: dharmabm
  Official XBian 1.0 Beta 2 thread IriDium 411 604,990 7th Mar, 2014 09:56 PM
Last Post: leadergr
  Official XBian 1.0 Alpha 5 thread Koenkk 366 745,367 15th Aug, 2013 07:35 AM
Last Post: anthonyonions
  Official XBMC 12.2 Thread Koenkk 118 222,308 4th Jul, 2013 09:11 AM
Last Post: mk01

Forum Jump: