Thank you for your donation


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Official CuBox-i XBian 1.0 RC3 Thread
20th Jun, 2015, 09:35 AM
Post: #91
RE: Official CuBox-i XBian 1.0 RC3 Thread
(19th Jun, 2015 10:01 AM)angelusninja Wrote:  My hdd esata is mounted by xbian plug and play.

So is mine, but as /media/usb0 and as /media/drivelabel.
the first should be /media/esata, the second should not exist if you disable "mount with drive label" in Xbian settings in Kodi. Or perhaps I am mistaken? But this is really a very minor issue!

Xbian not booting on some SD cards is a blocking issue. Video playback unsharp/strange view mode could be Kodi or Xbian I don't know.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20th Jun, 2015, 10:45 AM
Post: #92
RE: Official CuBox-i XBian 1.0 RC3 Thread
(20th Jun, 2015 09:35 AM)zilexa Wrote:  
(19th Jun, 2015 10:01 AM)angelusninja Wrote:  My hdd esata is mounted by xbian plug and play.

So is mine, but as /media/usb0 and as /media/drivelabel.
the first should be /media/esata, the second should not exist if you disable "mount with drive label" in Xbian settings in Kodi. Or perhaps I am mistaken? But this is really a very minor issue!

Xbian not booting on some SD cards is a blocking issue. Video playback unsharp/strange view mode could be Kodi or Xbian I don't know.

Xbian's kodi is 14.3 insegardbackported, maybe that's the reason.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21st Jun, 2015, 04:48 AM
Post: #93
RE: Official CuBox-i XBian 1.0 RC3 Thread
Is no one else experiencing video playback issues?
I just watched an episode and it is not good. Unsharp and it looks like there is a pale layer over the video. Also there is a pause of 1 or 2 seconds every 5min or so.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21st Jun, 2015, 04:54 AM
Post: #94
RE: Official CuBox-i XBian 1.0 RC3 Thread
Only the pause nothing else
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21st Jun, 2015, 05:59 AM
Post: #95
RE: Official CuBox-i XBian 1.0 RC3 Thread
So strange. On the plus side: compared to OpenElec 5.0.8 Xbian image from June 13 is faster: scanning library goes much faster with 20+ series and 50+ movies. Also cleaning library goes faster and file copying. It's just the poor image quality that is making me switch back to OpenElec for daily use.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies Views: Last Post
  Official CuBox-i XBian 1.0 Beta 2 thread IriDium 184 249,723 20th Nov, 2015 10:43 PM
Last Post: evianway123

Forum Jump: